Hírek

2021.09.25

Tatán a fényes forrásnál jártunk 2021.09.25-én, ahol SSI Snorkel tanfolyamot, SSI Try Scuba tanfolyamot és SSI Skills Update tanfolyamot tartottunk.

A tanfolyamokon résztvevők nagyon élvezték a napsütést és a tó adta látványosságot. Kellemes hőmérsékletű víz fogadott minket és szikrázó napsütés.

 

Te is szeretnél részt venni közelgő tanfolyamaink egyiként? Jelentkezz...

 

Tata egy gyönyörű város, tele élettel, de a búvárok számára is tartogat szórakozási lehetőségeket. Akár télen is 18-23°C-os kristálytiszta vízben merülhetsz a tóban. A karsztvíz az aljzat felől tör be, olyan elképesztő látványt nyújt, mintha forrna a kvarchomok. A növényzet olyan akár egy dzsungel, színekkel és élettel teli. Pontyok, keszegek és egyéb édesvízi halakkal is találkozhatsz. Ugyan búvártanfolyam nyílt-vízi merüléseire a kis mélység miatt nem, de élménymerülésre annál inkább alkalmas a Tatai Fényes-forrás mind a 4 tava. A vízből kijőve egy fűtött vizű dézsában lehet átmelegedni, ha a hőmérsékleti viszonyok úgy alakulnak.

A magyar búvárkodás történetének egyik legrégebbi merülőhelye a Tatai Fényes-forrás.

A tó alján (3-4m-en) a kristály tiszta kvarchomokon keresztül több kráterben tör fel a forrásvíz, ennek látványa biztos hatalmas élményt fog jelenteni Neked is.

Nem csak búvároknak érdekes a fényes fürdő hanem barátaidnak vagy akár az egész családnak!

A fényes fürdő nyitva tartásának idején a kísérők igénybe vehetik a fürdő létesítményeit és medencéit.
A merülések között pedig érdemes végigsétálni a tavak partján vagy a felújított tanösvényen, hisz forrás-fürdő területe egyedülálló állat-, és kb. 300 fajból álló láperdei növényvilággal rendelkezik.

Program részletei

A Tatai Fényes-forrásoknál találkozunk, rövid ismerkedés után bemutatjuk a merülőhelyet, majd rövid elméleti képzést követően víz elá merülünk Veled.

Merülés után lehetőség van használni a kültéri székely dézsát, eltölhetsz egy teljes napot barátaiddal, családoddal, miközben megnézheted a tanösvényt, szaunázhatsz, napozhatsz, amit enged az időjárás.

A tó maximális mélysége 4m.

A tó vízhőfoka 20-23 fok.

Naptár

2021. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Üdvözöl a DelfinBúvár.hu - #Búvároktatás #Sport felszerelés #Vitaminok #Mentes élelmiszerek #Immunrendszer védelem #Diéta elősegítés #Egészséges életmód | info@delfinbuvar.hu | +36 70 319 38 49

 

Sipos Tibor: Mohó Sapiens

Sipos Tibor: Mohó Sapiens

Sipos Tibor: Mohó Sapiens

Bruttó 3 320 Ft
Részletek

A legtöbb ember ott követi el a hibát, hogy meg van róla győződve: csak csodabogyókkal változtathat az életén, és csupán szerencse az egészség.

Ez a könyv neked szól, ha…

  • Évek óta fogyókúrázol, de néhány kisebb sikert leszámítva nem akarnak leolvadni rólad a kilók. És te nem tudod, hogy hol rontottad el!
  • Refluxszal – az egyik legijesztőbb civilizációs betegséggel – küzdesz, és már a legegyszerűbb ételek is kínzó tüneteket okoznak.
  • Egész nap fáradtnak, erőtlennek érzik magadat, és nem tudod, miért. Pedig szeded a vitaminokat, sőt, szerinted még egészségesen is élsz. De akkor mi lehet a baj?
  • Felelős szülő vagy, aki a legjobbat szeretné a gyerekeinek. Aki nem diabétesszel ajándékozná meg őket a 18. születésnapjukon. Morbid volt? A valóságban még ennél is rosszabb a helyzet.
  • Életmódod szeretnél váltani, de még nem tudod, hol kéne elkezdened. Jól szeretnéd csinálni, fölösleges körök és feladás nélkül.

Magadra ismertél? Akkor ez a könyv neked szól.

Mit ad neked ez a könyv?

Megkapod a receptet az egészséges élethez. Nem betarthatatlan törvényeket, hanem listát adok a kezedbe, amit a te igényeidnek megfelelően szabhatsz át.

Sipos Tibor:

Amikor 2013-ban megalapítottuk a cégünket, még csak bíztunk abban Évivel, a feleségemmel, hogy hatással lehetünk másokra. Reméltük, hogy az emberek – ha máshol nem – tudat alatt akarják majd a változást, amire láttuk, hogy nagy szükségük van. Minket is ez terelt erre az útra.

Kevesen tudják rólam, hogy bő tíz évvel ezelőtt súlyos betegséget állapítottak meg nálam, de én nem voltam hajlandó elfogadni a végzetem. Alternatív megoldások után néztem, és amit találtam, az végül megváltoztatta az életemet. Lehet, hogy furcsának tűnik, de sokat köszönhetek a betegségemnek, hiszen végül az terelt a helyes útra.

És most, hogy ott vagyok, ahol, kötelességemnek érzem visszaadni azt, amit kaptam. A reményt. A tudást. Az apró „titkokat”. Ahogy teakeverékeink is egy-egy jól körbehatárolt problémára készültek, úgy ez a könyv is hajszálpontosan céloz. Utat mutat és válaszokat ad.

 

 

Adatok
Szállítási idő
2 munkanap
Szállítási költség
790 Ft
Cikkszám
DELFIN_0009015
Hasonló termékek