Hírek

2021.09.25

Tatán a fényes forrásnál jártunk 2021.09.25-én, ahol SSI Snorkel tanfolyamot, SSI Try Scuba tanfolyamot és SSI Skills Update tanfolyamot tartottunk.

A tanfolyamokon résztvevők nagyon élvezték a napsütést és a tó adta látványosságot. Kellemes hőmérsékletű víz fogadott minket és szikrázó napsütés.

 

Te is szeretnél részt venni közelgő tanfolyamaink egyiként? Jelentkezz...

 

Tata egy gyönyörű város, tele élettel, de a búvárok számára is tartogat szórakozási lehetőségeket. Akár télen is 18-23°C-os kristálytiszta vízben merülhetsz a tóban. A karsztvíz az aljzat felől tör be, olyan elképesztő látványt nyújt, mintha forrna a kvarchomok. A növényzet olyan akár egy dzsungel, színekkel és élettel teli. Pontyok, keszegek és egyéb édesvízi halakkal is találkozhatsz. Ugyan búvártanfolyam nyílt-vízi merüléseire a kis mélység miatt nem, de élménymerülésre annál inkább alkalmas a Tatai Fényes-forrás mind a 4 tava. A vízből kijőve egy fűtött vizű dézsában lehet átmelegedni, ha a hőmérsékleti viszonyok úgy alakulnak.

A magyar búvárkodás történetének egyik legrégebbi merülőhelye a Tatai Fényes-forrás.

A tó alján (3-4m-en) a kristály tiszta kvarchomokon keresztül több kráterben tör fel a forrásvíz, ennek látványa biztos hatalmas élményt fog jelenteni Neked is.

Nem csak búvároknak érdekes a fényes fürdő hanem barátaidnak vagy akár az egész családnak!

A fényes fürdő nyitva tartásának idején a kísérők igénybe vehetik a fürdő létesítményeit és medencéit.
A merülések között pedig érdemes végigsétálni a tavak partján vagy a felújított tanösvényen, hisz forrás-fürdő területe egyedülálló állat-, és kb. 300 fajból álló láperdei növényvilággal rendelkezik.

Program részletei

A Tatai Fényes-forrásoknál találkozunk, rövid ismerkedés után bemutatjuk a merülőhelyet, majd rövid elméleti képzést követően víz elá merülünk Veled.

Merülés után lehetőség van használni a kültéri székely dézsát, eltölhetsz egy teljes napot barátaiddal, családoddal, miközben megnézheted a tanösvényt, szaunázhatsz, napozhatsz, amit enged az időjárás.

A tó maximális mélysége 4m.

A tó vízhőfoka 20-23 fok.

Naptár

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Üdvözöl a DelfinBúvár Iskola és webáruház - Búvártanfolyam aktív SSI oktatóval! | info@delfinbuvar.hu | +36 70 319 38 49 |

 

Mares SEA VU DRY +

Mares SEA VU DRY +

Mares SEA VU DRY +

Gyártó :
Mares
További adatok
Bruttó 23 390 Ft
Részletek
A Sea Vu Dry + maszk a design és a technológia kombinációja alacsony CO2-felhalmozódással. Nagyszerű teljesítményt biztosító csúcskategóriás termék: a Sea Vu Dry + snorkeling maszk praktikus és kényelmes viselet, és átlátszó felületekkel van ellátva, amelyek tiszta kilátást biztosítanak. A légzés optimális a CO2-felhalmozódást minimalizálni képes speciális rendszernek köszönhetően, amely megkönnyíti a gázcserét. Nagy légáramlási szakaszok vannak. A Sea Vu Dry + maszk sík látómezőket tartalmaz, a 3D hatás érdekében optikai torzítás nélkül. A Sea Vu Dry + snorkel maszk egy teljes arcmaszk, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén lélegezzen az orrán és a száján keresztül. A szuper teljesítményt nyújtó csúcskategóriás termék, a Sea Vu Dry snorkelmaszk kiváló minőségű anyagokkal és vonzó kialakítással büszkélkedhet. Ez a teljes arcmaszkos snorkelmaszk praktikus és kényelmes viselet, a biztonságos búvárkalandokért. A Sea Vu Dry + modell átlátszó felületekkel rendelkezik, így az arcod jól lát...
Adatok
Szállítási idő
2 munkanap
Szállítási költség
990 Ft
Cikkszám
DELFIN_0000446
Hasonló termékek