Hírek

2021.09.25

Tatán a fényes forrásnál jártunk 2021.09.25-én, ahol SSI Snorkel tanfolyamot, SSI Try Scuba tanfolyamot és SSI Skills Update tanfolyamot tartottunk.

A tanfolyamokon résztvevők nagyon élvezték a napsütést és a tó adta látványosságot. Kellemes hőmérsékletű víz fogadott minket és szikrázó napsütés.

 

Te is szeretnél részt venni közelgő tanfolyamaink egyiként? Jelentkezz...

 

Tata egy gyönyörű város, tele élettel, de a búvárok számára is tartogat szórakozási lehetőségeket. Akár télen is 18-23°C-os kristálytiszta vízben merülhetsz a tóban. A karsztvíz az aljzat felől tör be, olyan elképesztő látványt nyújt, mintha forrna a kvarchomok. A növényzet olyan akár egy dzsungel, színekkel és élettel teli. Pontyok, keszegek és egyéb édesvízi halakkal is találkozhatsz. Ugyan búvártanfolyam nyílt-vízi merüléseire a kis mélység miatt nem, de élménymerülésre annál inkább alkalmas a Tatai Fényes-forrás mind a 4 tava. A vízből kijőve egy fűtött vizű dézsában lehet átmelegedni, ha a hőmérsékleti viszonyok úgy alakulnak.

A magyar búvárkodás történetének egyik legrégebbi merülőhelye a Tatai Fényes-forrás.

A tó alján (3-4m-en) a kristály tiszta kvarchomokon keresztül több kráterben tör fel a forrásvíz, ennek látványa biztos hatalmas élményt fog jelenteni Neked is.

Nem csak búvároknak érdekes a fényes fürdő hanem barátaidnak vagy akár az egész családnak!

A fényes fürdő nyitva tartásának idején a kísérők igénybe vehetik a fürdő létesítményeit és medencéit.
A merülések között pedig érdemes végigsétálni a tavak partján vagy a felújított tanösvényen, hisz forrás-fürdő területe egyedülálló állat-, és kb. 300 fajból álló láperdei növényvilággal rendelkezik.

Program részletei

A Tatai Fényes-forrásoknál találkozunk, rövid ismerkedés után bemutatjuk a merülőhelyet, majd rövid elméleti képzést követően víz elá merülünk Veled.

Merülés után lehetőség van használni a kültéri székely dézsát, eltölhetsz egy teljes napot barátaiddal, családoddal, miközben megnézheted a tanösvényt, szaunázhatsz, napozhatsz, amit enged az időjárás.

A tó maximális mélysége 4m.

A tó vízhőfoka 20-23 fok.

Naptár

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Üdvözöl a DelfinBúvár Iskola és webáruház - Búvártanfolyam aktív SSI oktatóval! | info@delfinbuvar.hu | +36 70 319 38 49 |

 

Aquatec Csutora MP-900

Aquatec Csutora MP-900

Aquatec Csutora MP-900

Gyártó :
Aquatec
További adatok
Bruttó 1 700 Ft
Részletek
MP-900 CsutoraA csutora szájba vétele után, légzéskor a levegő egy levegőszűrő-rendszeren megy keresztül, amely kivonja a nedvességet és a széndioxidot, helyébe oxigént juttat, így újra fel tudod használni az elhasznált levegőt. Rendkívül hatékony rendszere lehetővé teszi a merülőnek hogy a felszín alatt maradjon egy helyben, fel- és lebukás helyett.A csutorád a híd a légzéshez, így elengedhetetlen eszköze felszerelésednek!Csutora vásárlása esetén a szilikon minősége kulcsfontosságú. MP-900 csutora forradalmi dizájnnal: több ergonómiailag tökéletesen kialakított Crayton gumipárna található a harapási lapokon, extra kényelmet biztosítva, kevésbé fárasztva az állkapcsot és kényelmesebbé téve a merülés élményét. A csutorákon a harapási lapok általában rövidek, és puha anyagból készültek hogy alkalmazkodni tudjanak minden fog- és állkapocs típushoz.Ez a csutora teljessé teszi a merülési élményt!
Adatok
Szállítási idő
2 munkanap
Szállítási költség
990 Ft
Cikkszám
DELFIN_0000614
Hasonló termékek