Hírek

2021.09.25

Tatán a fényes forrásnál jártunk 2021.09.25-én, ahol SSI Snorkel tanfolyamot, SSI Try Scuba tanfolyamot és SSI Skills Update tanfolyamot tartottunk.

A tanfolyamokon résztvevők nagyon élvezték a napsütést és a tó adta látványosságot. Kellemes hőmérsékletű víz fogadott minket és szikrázó napsütés.

 

Te is szeretnél részt venni közelgő tanfolyamaink egyiként? Jelentkezz...

 

Tata egy gyönyörű város, tele élettel, de a búvárok számára is tartogat szórakozási lehetőségeket. Akár télen is 18-23°C-os kristálytiszta vízben merülhetsz a tóban. A karsztvíz az aljzat felől tör be, olyan elképesztő látványt nyújt, mintha forrna a kvarchomok. A növényzet olyan akár egy dzsungel, színekkel és élettel teli. Pontyok, keszegek és egyéb édesvízi halakkal is találkozhatsz. Ugyan búvártanfolyam nyílt-vízi merüléseire a kis mélység miatt nem, de élménymerülésre annál inkább alkalmas a Tatai Fényes-forrás mind a 4 tava. A vízből kijőve egy fűtött vizű dézsában lehet átmelegedni, ha a hőmérsékleti viszonyok úgy alakulnak.

A magyar búvárkodás történetének egyik legrégebbi merülőhelye a Tatai Fényes-forrás.

A tó alján (3-4m-en) a kristály tiszta kvarchomokon keresztül több kráterben tör fel a forrásvíz, ennek látványa biztos hatalmas élményt fog jelenteni Neked is.

Nem csak búvároknak érdekes a fényes fürdő hanem barátaidnak vagy akár az egész családnak!

A fényes fürdő nyitva tartásának idején a kísérők igénybe vehetik a fürdő létesítményeit és medencéit.
A merülések között pedig érdemes végigsétálni a tavak partján vagy a felújított tanösvényen, hisz forrás-fürdő területe egyedülálló állat-, és kb. 300 fajból álló láperdei növényvilággal rendelkezik.

Program részletei

A Tatai Fényes-forrásoknál találkozunk, rövid ismerkedés után bemutatjuk a merülőhelyet, majd rövid elméleti képzést követően víz elá merülünk Veled.

Merülés után lehetőség van használni a kültéri székely dézsát, eltölhetsz egy teljes napot barátaiddal, családoddal, miközben megnézheted a tanösvényt, szaunázhatsz, napozhatsz, amit enged az időjárás.

A tó maximális mélysége 4m.

A tó vízhőfoka 20-23 fok.

Naptár

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Üdvözöl a DelfinBúvár Iskola és webáruház - Búvártanfolyam aktív SSI oktatóval! | info@delfinbuvar.hu | +36 70 319 38 49 |

 

Beuchat Focea Comfort 6

Beuchat Focea Comfort 6

Beuchat Focea Comfort 6

Gyártó :
Beuchat
További adatok
Bruttó 115 730 Ft
Részletek
A Focea Comfort széria elismerten a legnagyszerűbb búvárruha a világonA Beuchat új Focea Comfort 6 még több fejlesztésen esett át a kényelem, a meleg öltözet és az ellenállás elérése érdekében.Maximális kényelem az anatómiai szabásnak köszönhetően, kiváló minőségű előre formázott puha Elaskin neoprén, Flex System és Free Flex Zone.Maximális hővédelem a Fireskin béléssel és a vízzáró Water Dam Rendszerrel (Beuchat szabadalom) a víz bejutásának megakadályozására.Maximális ellenállás: Supratex 2 térdvédők és további megerősített anyag a vállakon, lábon és a fenék részen.Beuchat, az izotermikus búvárruha feltalálójaGeorges Beuchat, a cég emblematikus úttörője volt a búvárkodásnak. Természetesen neki is szüksége volt arra hogy melegen tartsa magát a víz alatt. Jó néhány kísérlet után 1953-ban Marseille-ben Beuchat feltalálta az izotermikus búvárruhát. Ez a forradalmi találmány kulcsszerepet játszott a búvárok felszereléseinek fejlesztésében. Több mint 60 évvel később is, mind az anyagra,...
Adatok
Szállítási idő
2 munkanap
Szállítási költség
DÍJMENTES
Cikkszám
DELFIN_0001955
Hasonló termékek