TOP termékek

Kérdésed van? Segítünk! info@delfinbuvar.hu +36 70 319 38 49

A webáruház, ahol szinte minden igényre igyekszünk megfelelő terméket kínálni!

Folyamatosan bővülő kínálatunkban jelenleg több, mint 103.000 termékkel várjuk megrendeléseidet.

2019 - HORVÁTORSZÁG - RAZANJ - AUGUSZTUS

Ražanj egy kis halászfalu és turisztikai település Primošten és Rogoznica között. Gyönyörű öbleiben apartmanok és villák, ahova minden évben nagyon sok turista látogat .

A fenyvesek, a strand és a kristály tiszta víz nyújtotta festői táj szépsége miatt igen népszerű. Ražanj nem urbanizált, a vendéglátó és szórakoztató ipari egységeket a közelben levő Rogoznica-ban találja meg. Ražanj ideális hely a nyugodt családi nyaraláshoz az érintetlen természetben. Rogoznica-ban nyár folyamán több festa kerül megrendezésre, melyek közül a “Rogoznička ribarska noć” (“Rogoznica-i halászok estje”) a legismertebb. Az egész éjszakai szórakozáshoz a Primošten melletti “Aurora” diszkó klubbot ajánljuk. A sport és rekreáció kedvelői pecázhatnak, búvárkodhatnak, biciklizhetnek, több vízi sportot és további aktivitásokat próbálhatnak ki. A dalmát konyha specialitásait és a helyi különlegességeket a Rogoznica-i éttermekben kóstolhatja meg, melyek közül az Antonio“, „Fortuna“, „Siesta“ és „Atrium“ éttermeket ajánljuk. Ražanj-ban való tartózkodásuk idején ne felejtse el meglátogatni Šibenik-et, Split-et, Omiš-t, Primošten-t és Rogoznica-t.

A búvárbázison:

A merülések igen változatosak,mindenkinek megfelelő szintűek. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő merülőhelyet. A merülések szervezésekor az a célunk hogy senkinek ne kelljen erején és tudás szintjén felüli helyszínt választania.Minden merülést a tulajdonosok vezetnek akik már 3000 merülésnél is többet merültek ezeken a pontokon, így nagy biztonságban , felesleges keresgélés nélkül merülhettek.Egy merülés a gyors hajóknak és a közeli merülő helyeknek köszönhetően max 2 óra.