Üdvözöl a Delfinbúvár.hu!
Kérdésed van? Segítünk!
+3670/319-38-49
Kategóriák
Kategóriák
Kérdésed van? Segítünk!
+3670/319-38-49
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Akciós termékek, kiárusítás
Állateledel, felszerelés
Aprócikkek
Baba és gyerek
CD, DVD, BluRay
Erotikus és intim termékek
Étel, ital
Fotó, Videó, Optika
GSM kiegészítők
Háztartási kisgép
Háztartási vegyiáru
Irodatechnika, irodaszer, papíráru
Játék, ajándék, hobbi
Könyvek
SSI Búvár tanfolyamok
Számítástechnika
Szépségápolás felnőtteknek
SSI Búvár tanfolyamok
Delfinbuvar.hu Premium
Garanciális ügyintézés
Blog
Receptek
Dr. Steinberger levekkel
Eddigi túráink
2018 - OLASZORSZÁG - Y40
2018 - EGYIPTOM - DAHAB
2018 - L'AQUÀRIUM DE BARCELONA
2018 - DÁNIA - DEN BLA PLANET
2019 - LUPA BEACH
2019 - HORVÁTORSZÁG - RAZANJ - AUGUSZTUS
2019 - MALDÍV SZIGETEK
2020 - HORVÁTORSZÁG - RAZANJ - AUGUSZTUS
2021 - EGYIPTOM - HURGHADA - AUGUSZTUS
2022 - HORVÁTORSZÁG - Sali
Hasznos információk
Próbamerülés regisztrációs űrlap
SSI Egészségügyi Nyilatkozat
A jó házi konyha - Így kell főzni!
25
Bruttó
4 700
Ft
Bruttó
3 520
Ft
Kosárba
Szakácskönyv
Könyvek
Gasztronómia
Szakácskönyv
Előző termék
Következő termék
A jó házi konyha - Így kell főzni!
Cikkszám:
DBK_218376
25
Készleten több, mint 10db
25
Bruttó
4 700
Ft
Bruttó
3 520
Ft
Kezdete: 2024.05.04
A készlet erejéig!
Megtakarítás
1 180 Ft
Szállítási idő
:
3 munkanap
További adatok
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
35 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kérdés a termékről
Nyomtat
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
A közmondás szerint: „Az ember nem azért él, hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen.” Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a szakácskönyvbe való megszerkesztés és megvalósult a könyv megjelentetése is. A könyv számtalan receptet tartalmaz és igazi kulináris ritkaság, annak ellenére, hogy már több mint száz éves. A receptek között találunk sülteket, leveseket, süteményeket, tortákat és sok-sok tanácsot az elkészítésükkel, tálalásukkal, terítéssel, valamint a vendéglátással kapcsolatban. Ezért is ajánljuk minden kedves Olvasónknak, akik a szakács- és cukrásztudományt el szeretnék sajátítani, mert ezzel a művel egy igazi tankönyvet is a kezükbe kapnak.
A szerző az alábbi tanácsot adja:
- Olvassuk el jól, figyelmesen a leírást.
- Minden hozzávalóról idejében gondoskodjunk, hogy kellő időben minden kéznél legyen.
- Minden hozzávaló kifogástalan jó legyen.
- A készítést elejétől v égéig a legnagyobb figyelemmel, pontossággal és türelemmel, az előírás szerint végezzük, mert csak mindezeket figyelembe véve koronázhatja siker munkánkat. A mű az eredeti kiadás reprint változata.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink
Adatok
Vonalkód
:
9786156603487
Utoljára frissítve
:
2024-05-04 11:55:04
Kategória
:
Szakácskönyv
Nyelv
:
magyar
Kiadó
:
Nemzeti Örökség Kiadó
Író
:
Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet
Oldalszám
:
402
Kiadás éve
:
2023
Könyv kötése
:
puhatáblás, ragasztókötött
Hasonló termékek
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Újdonságok
Akciós termékek, kiárusítás
Állateledel, felszerelés
Aprócikkek
Baba és gyerek
CD, DVD, BluRay
Erotikus és intim termékek
Étel, ital
Fotó, Videó, Optika
GSM kiegészítők
Háztartási kisgép
Háztartási vegyiáru
Irodatechnika, irodaszer, papíráru
Játék, ajándék, hobbi
Könyvek
SSI Búvár tanfolyamok
Számítástechnika
Szépségápolás felnőtteknek
SSI Búvár tanfolyamok
Delfinbuvar.hu Premium
Garanciális ügyintézés
Blog
Blog
Vissza
Receptek
Receptek
Vissza
Dr. Steinberger levekkel
Eddigi túráink
Eddigi túráink
Vissza
2018 - OLASZORSZÁG - Y40
2018 - EGYIPTOM - DAHAB
2018 - L'AQUÀRIUM DE BARCELONA
2018 - DÁNIA - DEN BLA PLANET
2019 - LUPA BEACH
2019 - HORVÁTORSZÁG - RAZANJ - AUGUSZTUS
2019 - MALDÍV SZIGETEK
2020 - HORVÁTORSZÁG - RAZANJ - AUGUSZTUS
2021 - EGYIPTOM - HURGHADA - AUGUSZTUS
2022 - HORVÁTORSZÁG - Sali
Hasznos információk
Hasznos információk
Vissza
Próbamerülés regisztrációs űrlap
SSI Egészségügyi Nyilatkozat
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom